Capela Sixtina intr-un OU de STRUT. Share-uiţi Frumosul! Sunt in Bucovina. Ea este Letitia Orsivschi. A creat cel mai mare muzeu al oului din Romania. Se apropie Pastele. Va voi oferi mai multe episoade cu aceste minuni. Convingeti-va singuri ca Romania este frumoasa si are oameni frumosi.

Posted by Sergiu Mihalcea on 30 Martie 2016

Oul de lebada transformat in album de familie. In saptamana Pastelui. Oua transformate in obiecte de arta. Oferite tuturor de catre Letitia Orsivschi Heiser, Satul Vama, Suceava. Mergeti sa vizitati Romania!

Posted by Sergiu Mihalcea on 26 Aprilie 2016

Cel mai mic ou din lume transformat in opera de arta. Oul de Geko. La Muzeul Oului din Vama, Jud Suceava. In saptamana Pastelui. Oul, simbol al vietii. Am oferit saptamana aceasta aici cateva episoade cu cele mai inedite exponate de la muzeul creat de catre Letitia Orsivschi Heiser, in Bucovina. Va invit sa vizitati Romania. Am fost acolo cu Promoturism.ro si Asociatia pentru Turism Bucovina. Merita. A fost placere sa vi le ofer.

Posted by Sergiu Mihalcea on 27 Aprilie 2016

CadOUL Dragostei. Oul german cu mesaj secret de indragostiti. Descoperiti Romania. Pastele se apropie. Oul e simbol. Promovam Bucovina si muzeul Oului realizat de Letitia Orsivschi Heiser. Muzeu facut din truda ei. Cel mai mare muzeu al Oului din Romania. Satul Vama, Suceava.

Posted by Sergiu Mihalcea on 26 Aprilie 2016

500x500